O avtorju

Avtor bloga o strojarski delavniciZdravo! Moje ime je Darjan Škrbec in star sem 67 let. Sem upokojen inženir strojništva, ki je svojo celo delovno življenjsko dobo preživel na istem mestu. V mojem življenju ni nič posebnega. Imam malo družino, ki se trdno drži družinskih vrednot, tako da se pogosto zbiramo in skupaj uživamo.

Vedno sem imel rad vrtnarstvo in, odkar sem v pokoju – neskromen bom – je naš vrt najlepši v soseski! Vanj vložim resnično veliko časa in truda. Poleg tega sem prostovoljec v cerkvi, igram šah in se družim z vnuki. Klasična zgodba vsakega upokojenca.

To, kar mene loči od drugih je to, da sem za mišjo dlako ubežal črni statistiki, ki spremlja visok krvni tlak. Moja zgodba bi ostala zamolčana, saj ljudje ne dajejo veliko pomembnosti temu problemu. “Manj stresa” in “pazi, kaj ješ” niso pravi nasveti, ki bi jih morali slišati od strokovnjaka. Potrebujemo bolj konkretno rešitev.

Če tudi vi jemljete kup zdravil za uravnavanje krvnega tlaka ali se počutite popolnoma izgubljeni in izčrpani zaradi predpisanega načina življenja, si preberite mojo zgodbo. Ne vem, koliko vas bom navdahnil, ampak mojih 6 stekleničk zdravil za visok tlak je pristalo v smeteh.