Politika zasebnosti

Zaščita zasebnosti osebnih podatkov

Da bi avtor uspešno odgovoril na vaše vprašanje, potrebuje vaše ime, priimek in e-mail. Pri tem se zavezuje, da bo zaščitil zasebnost vseh podatkov. Zberejo se samo nujni osebni podatki o uporabnikih.

Uporabnik je na svojo željo zbrisan z e-mail seznama. Vsi podatki o uporabnikih se strogo varujejo in so dostopni samo avtorju, ki je odgovoren za spoštovanje načel zaščite zasebnosti. Zavezuje se, da pridobljenih podatkov ne bo uporabljal v druge namene, niti jih ne bo posredoval tretjim osebam.

Piškotki in zbiranje tehničnih podatkov uporabnikov

Ta blog uporablja piškotke (cookies), da bi izboljšal in posodobil vašo uporabniško izkušnjo bloga. Piškotek je besedilna datoteka, ki je nameščena na vašem trdem disku s strani serverja (če vi to dovolite). Piškotki se ne morejo uporabljati za zagon programa, niti ne morejo prenesti virusa na vaš računalnik niti vsebovati osebnih informacij uporabnika.

Piškotek ne more brati podatkov z vašega trdega diska, ne more brati piškotkov, ki so jih ustvarile druge spletne strani in samo spletna stran, ki vam je prenesla določen piškotek, lahko bere, menja ali zbriše tak piškotek. Če ste svoj brskalnik nastavili tako, da vas opozori, če želite sprejeti piškotke, boste prejeli sporočilo.

Pristop k osebnim podatkom

Avtor bloga ne prodaja, trguje niti na kakršenkoli drug način prenaša vaših osebnih informacij tretjim osebam. Vaši podatki se lahko posredujejo le v primeru, ko tako narekuje zakon.

Varnost podatkov

Da bi se preprečil nepooblaščen pristop in razkrivanje podatkov, avtor uporablja napredne fizične, elektronske in upravljavske postopke, da bi popolnoma zavaroval zbrane informacije.

Zunanji linki

Stran lahko vsebuje linke, ki vas vodijo na druge strani, ki pripadajo tretjim osebam. Katerekoli informacije, vključno z osebnimi podatki, ki jih posredujete tej strani, niso v pristojnosti te strani in avtor ne more biti odgovoren za uporabo strani tretjih oseb. V kolikor imate kakršnekoli dvome o zbiranju podatkov in uporabi vaših informacij drugih strani, obvezno preberite politiko zasebnosti te strani.

Soglasje in sprememba pogojev

Uporaba te ponudbe predpostavlja soglasje uporabnika z navedenimi pogoji uporabe. Avtor bloga se zavezuje, da se bo držal vsega navedenega, vse spremembe pa stopijo v veljavo takoj po objavi na tej strani.

V kolikor ne sprejemate pogojev, ki jih navaja Politika zasebnosti, morate takoj prekiniti z uporabo te strani.

Vaša uporaba tega bloga pomeni, da sprejemate Politiko zasebnosti.